JA til bloggen!

Er der noget galt med mig?

Hej Bloggen,

Jeg får ofte spørgsmålet, hvorfor har du ikke en cykel? “Man kan da ikke bo i København uden”

– Jo, det kan jeg faktisk godt! Jeg er begyndt at sætte en ære i, ikke at have en cykel, fordi jeg har tid (ja, tid) tid nok til at gå på arbejde og til at fragte mig selv de steder hen jeg skal. Skulle jeg have travlt kan jeg tage mit longboard. Hvilket bringer mig til en af mine største irritations momenter i det moderne samfund – det er nærmest tabubelagt at sige man har god tid og ikke har travelt der er nærmest status i at være stresset i dag, nogen gange har mine venner mere travlt med at fortælle mig om hvor travlt de har, end hvad de engtligt har – jeg  tænker også tit at den samme tid de bruger på deres fortællinger, kunne de da have klaret ihvertfald fem ting på TO DO listen, så hvis de bare brugte mindre energi på at fortælle mig om hvor travlt de har, ville det nok også føles mindre travlt og uoverskueligt!

Men jeg forstår da også godt der er en masse anerkendelse at modtage! Jeg er jo altid den første til at sige – det er fandeme også synd for dig! Men er kommet til en punkt hvor jeg siger til alle at jeg ikke har travlt og jeg nægter at skamme mig over det!

Nu hvor jeg er igang med hvad ifølge mig er mærkelige tabuere – Du ligger lige og tager en bette morfar og telefonen ringer “sov du?” Neeej da! Nej nej! – Hvorfor ikke bare sige JA jeg tog mig en dejlig morfar ! Det er så forbudt! Ikke i min verden dog elsker en god morfar og dem skal der også være plads til! 😉

Nu vil jeg drikke en øl med min kammerat fordi jeg har fri i morgen – og JA! Jeg har tænkt mig at sove længe og YES jeg har tænkt mig at elske det! Måske drømme om et samfund, hvor jeg kan have god tid uden at skulle være dovne eller mærkelig!

Blogger High Five ✋🏻

Ps. Tjek lige bloggervæggen ✌🏻

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JA til bloggen!