Er der noget galt med mig?

Selvfede kropsaktivister

Hej Bloggen,

Der er både fordele og ulemper ved tendensen vi ser på de sociale medier i dag, mange overvægtige viser stolt deres former frem og kalder dem selv for kropsaktivister.

Jeg synes personligt det er skønt at man er glad for sig selv og ikke mindst har lyst til at hylde sig selv. Men er der ikke et sundhedesaspekt i det her, som bliver overset – jeg synes det er helt op til den enkelte hvordan vedkomende behandler sin krop men at promovere overvægt på de sociale medier er svært for mig at forstå.  Jeg ser overvægt som en symptom på noget pyskisk siden man har ladet sin egen krop gå hen og ende i den tilstand, da jeg ikke tænker der findes nogen overvægtige som ønsker at være i den tilstand. Derfor finder jeg det besynderligt at man skaber en platform hvor man promovere overvægt fremfor at skabe en fælles motivation for at komme back on track.

Det er måske i virkeligheden også det som er tilfældet, men at der bliver sagt vi skal elske os selv på rejsen hvor målet er  en sundere livstil. Jeg tænker alle mennesker har en grundlæggende utilfredshed med deres krop, om der så er tale om supermodeller eller ej, der vil altid lige være den, der ting ved os selv om vi gerne vil ændre. Jeg ser dog bare at overvægtige bliver glemt i modeverdenen – Hvorfor skal man ikke have lov til at gå lækkert klædt når man er overvægtigt? Måske er det i virkeligheden mere det som alt det her handler om, og  årsagen til at Danmark har brug for kropsaktivisterne. Overvægtige udgør en stor del af den danske befolkning og hvis de føler sig overset så kan jeg da 100% godt forstå de har brug for at sige stop, holdt og hey vi er her også vi er mega lækre og dejlige og har da selvfølgelig lige så meget ret til at gøre os til som dem der ikke er overvægtige hvis man som overvægtige ikke får lov til at pynte sig så er det da klart at der skal råbes op.

Jeg har inviteret Audrey Castaneda med ind i mit blogindlæg for at få en bedre forståelse for hvad det handler om? Audrey er det som hun selv beskriver som plus size og derfor er jeg spændt på at høre hendes vinkel på emnet. Er kropsaktivister for Selvfede?

Så mit næste blogindlæg kommer til at blive samtalen med Audrey. (så kan du jo passende lige subscribe til min blog, så du ikke kommer til at gå glip af det næste indlæg. 🙂

Blogger High Five!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er der noget galt med mig?