Tiltrukket af det modsatte

Hvornår sletter du din Tinderprofil?

Hej Bloggen!

Vi lever jo i et samfund af swips, næsten alle de singler jeg kender benytter sig af det slagraffenland som Tinder udbyder, selvom efterspørgsel og udbud ikke nødvendigvis går hånd i hånd. Sker det dog at man brager  med 200 km i timen ind i en som man rent faktisk synes om og som endda ligner sig selv på billederne, og som ovenikøbet fremstiller sig selv på en ægte og ærlig måde, well ofte kan det jo føles ægte for den som der skriver det, da det er et brændende ønske at gå til kickboksning fem gange om ugen (Læs: Har et medlemskab som aldrig bliver brugt) Det bedste i verden er eventyr, oplevelser og det at se verden (Læs: Femte år på All Inklusiv til Rhodos)  Intentionerne er dog rigtig fine. Men møder du rent faktisk en som er sød og dejlig og som lever op til alle de ting som de skriver… (Læs: ihvertfald næsten alle 🙂 )

Så er det at spørgsmålet presser sig på – hvornår sletter du din Tinderprofil?

Jeg sammeligner det lidt med når kvinder prøver tøj, står du og kigger på dig selv i spejlet og tænker, den  her kjole ville være rigtig god med et bælte, eller sætter du hænderne i siden for at presse kjolen sammen om taljen, så ved du jo godt hvad klokken har slået og inderst inde må du indse at det ikke kommer til at fungere og kjolen ender med at komme i skabet eller måske aldrig bliver brugt så skulle det da lige være til tante Karens 60 års føs’dag  (læs engangknald).

Det er lidt det sammen med Tinder dates, hvis du er i tvivl skal du nok ikke slette din profil men derimod swipes videre! sidder kjolen derimod perfekt og du rocker den for sygt uden et bælte, så ved du at der er noget om snakken.

Derfor synes jeg at hvis du møder en som ikke har brug for et bælte, at man skylder hinanden den respekt det er, at give hinanden en ægte og fair chance, jeg tror ikke på det er muligt at give hinanden en reel chance, hvis det larmer for meget i baggrunden, og der er andre der står i kø – Du skal ture at tro på kærligheden og give slip, måske du er den eneste der sletter din Tinder men om ikke andet så ved du at du har givet kærligheden en reel chance.

Dit udgangspunkt  er alligevel nul altså nul kærester, der er selvfølgelig også en stolthed og en sårbarhed forbundet med at være den første der tager skridtet men jeg gentager lige mig selv, dit udgangspunkt er nul kærester og man kan ikke få minus kærester  – så måske du vinder, og får plus én kæreste.

Hvad er iøvrigt det værste der kan ske? at du skal hente appen igen to uger senere 😉 Det går nok også lige.

og nej, du skylder ikke at give de 80 andre bejlere en begrundelse, SLET SLET SLET! 🙂

Happy Hunting 😉

Blogger High Five

 

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tiltrukket af det modsatte