Nye Voksenvenner?

10. små glæder ved at være mand!

Hej Bloggen!

Jeg har ret meget optur over at være mand, synes faktisk vi trak det længste strå da der blev uddelt fordele, bare lige for at nævne et par stykker af dem:

 1. Vi kan stå op og tisse, det er jo en fornøjelse at have den superkræft især når vi er på festival eller der er kø til toilettet, så kan vi bare finde et spot udenfor. Jeg vil dog sige at det også kan være ret afslørende hvis man som ene mand stå i en lang kø til toilettet så er der ingen tvivl at hente ved alle kvinderne som godt ved hvad man skal – og det er IKKE tisse.
 2. Vi mænd har en naturlig evne til ikke at opdage/se snavs på samme måde som kvinder. Snavs fanger ikke vores synsfelt på samme måde og derfor er det mere logisk for kvinder at gøre mere rent. “Kan du ikke se alt det sand på gulvet?” Nej, men hvis det genere dig kan du jo bare støvsuge. 😉
 3. Bedre løn for samme opgaver, det er da et privilegium der til at føle på. omvendt er det jo klart fordi kvinder skal have dyre tasker og smykker og det skal vi mænd jo betale for, så er det vel klart at vi skal have mere i lønposen – så vi kan opretholde vores maskulinitet og købe tasker.
 4. Ligestilling har dog gjort det muligt for os mænd at invitere damer ud på middagsdates uden betale en krone fordi kvinder kan selv og vil selv. Så ødelage Tinder det lidt, fordi det blev for farligt at lave mere på en første date end en kop kaffe – tænk nu hvis det blev akavet.
 5. Kvinders idealer er mere udtalte end mænds – det gør ikke noget, hvis vi ikke er supermodeller. Pyyyhhaaa fandeme heldigt.
 6. Vi mænd behøver ikke sprække for at få børn men fedt at vi får lige meget barsel. #optur
 7. Kæmpe ja tak til at der ikke er opfundet en p-pille til mænd endnu, så det kun er kvinder der kan pumpe sig selv med giftige hormoner – sex er bare bedre uden gummi, så det er ikke en option for os mænd 😉
 8. For ikke at tale om menstruation – kæft en jackpot af en lotto kupon vi hiver hjem hver evig eneste mdr. overvej også lige et grisseri det ville være, hvis mænd skulle have menstruation – tænker det mdr. bremsespor i de hvide underhyler må være rigeligt.
 9. Mænd behøver kun at vaske sig i de viste røde områder på skiltet i svømmehallen inden de er klar til at vælte ud af døren og tage på arbejde, kvinder har mange flere opgaver om morgen med dem selv. Kvinder skal creme sig og have krudt i hovedet.
 10. Så kommer kronjuvelen over dem alle vi kan vise nippels på insta, en glæde jeg aldrig har tænkt over før. men efter kropsaktivisterne er kommet på banen har jeg da tænkt mig at udnytte det til det fulde. så dagens insta-billede bliver mig med mine brystvorter i fuld fokus. Insta: Kasperdetvenligespogelse

Så konklusionen må være at vi mænd er ret heldige. Synes dog vi skal til trods for ligestilling holde fast i gentelmanden og trække stolen ud og betale middagen. Der må gerne være forskel på mænd og kvinder, hvis du spørg mig.

Blogger High Five 🙂

9 kommentarer

 • Helle

  Hej Kasper
  Super underholdende – mere af det tak😊 Ligestilling mellem kønnene bliver aldrig 100%, og spørgsmålet er også, om ikke netop det er forskellene der er det fede ved parforholdet ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thomas Bendtsen

  Hej Kasper. Fed blog. Læser ofte med. Kunne du ikke gøre mig en tjeneste? Forsøg at huske store bogstaver efter punktum. Får normalt ikke i små sko, men jeg synes det er så svært, at læse en tekst, når de konstant startes med små bogstaver.

  Ser frem til næste indlæg på bloggen!

  /Thomas

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • kasperdetvenligespogelse

   Hej Thomas, TAK! Jeg øver mig på at blive bedre til at skrive, men eftersom jeg er radiovært til daglig og ikke har skrevet siden gymnasiet så må du lige bære over med mig indtil da 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Yes Kasper!! Jeg er vild med din nye blog! Fedt indlæg og fed krølle med instagram og nipples. Der er du heldig vil jeg sige ! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • kasperdetvenligespogelse

   TAK 🙂 Jeg er vild med dig for at være vild med det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte

  Til din konklusion – forskellen på manden og kvinden i forholdet, tænker jeg, netop er det der er med til og skabe den gode balance der skal være i et forhold? 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • kasperdetvenligespogelse

   Jeg tænker forhold kræver meget arbejde, vi er jo så forskellige som mennesker men jeg synes nogen gange vi glemmer at være mand og kvinde i
   det moderne samfund. Synes faktisk godt der må være forskel. Kvinder har tit travlt med at kunne det hele selv og det handler jo ikke om at kvinder ikke selv kan finde ud af at trække deres stol ud. Men jeg synes bare det er hyggeligt og dejligt at få lov til at gøre det. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dorte

   Enig, selvfølgelig skal der være en forskel. Det var skam også positivt ment ifht. til balance i forholdet. 😊

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • kasperdetvenligespogelse

   Jeg mangler en like funktion – men liker dit svar 🙂 Tak for kommentar !

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye Voksenvenner?