PRIDE 🏳️‍🌈

Mission: “Det Perfekte Blogger-Billede”

Hej Bloggen ✌🏻

Jeg er jo stadig ret ny herinde og derfor tog Kira Eggers mig under hendes begavede blogger vinger. Vi aftalte at mødes på Hotel Sanders, som er et utrolig pænt hotel som ligger bag Det Ny Teater. Mission: “Det perfekte blogger-billede”  Kira fortalte mig at de havde den ultimative tagterrasse til missionen, vi ankommer kl 13.45 på location hvor vi bliver velmødt i receptionen, at det dejligste menneske, som fortæller os at tagteressen er lukket indtil i aften kl 19.00 grundet varme da det blev lidt ligsom et drivhus deroppe. Så kunne man jo forestille sig missionen ville have en brat opbremsning her, men det skal da ikke stoppe os – tværtimod, Kira og jeg kender efterhånden hinanden så godt at vi gav hinanden blikket. Jeg spørg derfor pænt om en fremvisning af tagtersssen som det søde receptionist selvfølgelig siger ja til, det betød vi så ruten samt låste døre på vejen til location tagteressen.

Der er en bar som ligger lige ved siden af den låste dør som giver adgang til trappen – som alle andre agenter bestiller vi selvfølgelig en drink i baren og står på vagt. Det lykkedes Kira  at liste en fod ind i klemme på døren så den ikke låste – vi stod og prøvede at lade som om vi snakkede henslængt indtil der var fri bane for tjenere og receptionister.  LØB! Spurten gik opad trapperne og vi når tagteressen som enhver erfaren blogger havde Kira selvfølgelig en pæn kjole med i tasten som hun lige kunne kaste udover hendes trøje og jeans! Strike a pose – så var vi igang 📸📸 Til vores store overraskelse så opdager vi at der var en anden blogger der var kommet os i forkøbet, vi ser svagt at hun har stativ og ekstra lys med i et elegant forsøg fra Kiras side i lige at lure hendes location BANG 💥 knalder hun hovedet ind i en glasdør, jeg gør mit ypperste for ikke at slå verdens største latter op mens Kira forsøger at fortsætte med ynde indtil vi begge udbryder i det dejligste grin, i ved den hvor tårnene triller og man føler lykke ruse indover sig i bare tilfredshed over kroppen er så fyldt med grin!

Som de to professionel bloggere vi er løb begge vores telefoner tør for strøm og vi måtte finde exit hurtigst muligt, så vi ikke blev opdaget. Vi forlader bygning uden at blive snuppet med hvad vi selv anser for at være nogle fremragende billeder og ikke mindst et fantastisk grineflip rigere.

Så hvis man tror det at være blogger ikke er hårdt arbejde  så skal man lige tænke sig om igen.

Da jeg ikke lige helt har styr på at uploade videoer her endnu har jeg lagt en samlet video snas fra oplevelsen på min insta @kasperdetvenligespogelse

Blogger High Five 👻

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PRIDE 🏳️‍🌈