Mission: “Det Perfekte Blogger-Billede”

Prioritering af fokus

Hej Bloggen 🙂

Jeg har den seneste tid reflekteret over,  at jeg i en lang periode fokuserede meget af min tid på at udfylde et tomrum, fordi jeg brændende ønskede mig en kæreste, hvilket også betød at mit fokus lå der.

Det er jo desværre ikke sådan, at det er nemt bare lige at finde et nyt menneske man har lyst til at dele alt med, du ved både kropsvæsker og hverdags ting. Jeg oplevede faktisk ofte at møde en som enten var god til det ene eller det andet men sjældent det kom i en samlede pakke. ikke desto mindre så brugte jeg alt min energi på at møde en at dele livet med.

Hvilket betød at jeg gik i stå rent arbejdsmæssigt, normalt ser mig selv som værende typen med gåpåmod og som er ivrig efter at skabe nye muligheder for mig selv. Det er ikke fordi jeg ikke elsker mit job som radiovært, men jeg fangede bare mig selv i, at hvile på laurbærende.

Det har også betyde, at jeg var startet med at slå mig selv i hovedet over at jeg havde glemt den del af mit liv, det tæskede jeg mig selv dagligt for. Indtil nu, hvor jeg er kommet frem til den bedste beslutning længe – nemlig at stoppe med det og kigge fremad og bare gå igang med nogle af de projekter som jeg gerne ville starte.

Jeg er derfor gået i gang med at skrive en synopsis til et TV-Program og samtidig med det, har jeg startet en gruppe der hedder “Personlig Motivations Fællesskab” på facebook, her hjælper vi hinanden igang med træningen også for at se hvor god jeg er til at motivere andre og ikke mindst for at se om jeg synes det er sjovt at være træner. Skulle det gå hen og blive tilfældet så tager jeg skridtet videre med en personlig træner uddannelse.

Jeg har som hovederegl også et årligt projekt hvor jeg skal udfordre mig selv, og eftersom min sidste udfordring var en Ironman som jeg failed big time på, jeg måtte opgive, da jeg i samme overbæring startede med at lave morgen radio samtidig med min Ironman træning, her opdagede jeg at morgenradio var væsentligt mere opslidende end forventet.

Jeg har derfor sat mig et nyt mål, og til dem der kender mig bare en lille smule kan det ikke komme som nogen  overraskelse at jeg selvfølgelig skal bestige et nyt bjerg til januar, bjerget hedder Kinabalu og ligger i Borneo.

Så efter at have besluttet mig for at stoppe med at slå mig selv i hovedet kan jeg rent faktisk begynde at se fremad og komme videre mod mod et dejligt sted i livet.

Blogger High Five

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mission: “Det Perfekte Blogger-Billede”