Prioritering af fokus

Santorini Secrets

Hej Bloggen 🙌🏻

Jeg bliver nødt til at fortælle jer om det mest romantiske paradis på jorden. Det er den græske ø Santorini, som ligger i det græske øhav. Elea Resort findes i byen Oia, som er det mest perfekte sted at tage hen, især med den man elsker, skulle forelskelsen have fortaget sig, så er der garanti for at i genfinde den her.

Dag 1. I ankommer til resortet og der bliver stillet snacks og vin frem til jer som kan indtages i jeres eget private jaczuzzi mens en af verdens flotteste solnedgange udspiller sig som et levende kunstværk lige foran jer.

Dag 2. I hyrer en semi private yatch trip som sejler jer ud på det krystal blå vand rund om øen, her vil i opleve at tømmmermænd er en dårlig kombination så hold lidt igen på vinen på dag 1 😜 Ikke desto mindre så er det skønt at blive lullet rundt i båd og bad i varme kilder og snorkle mens der bliver serveret skaldyr og andet grillmad ombord.

Dag 3. Så er set blevet tid til at udforske øen til lands og der vil jeg anbefale at i lejer en åben mini Cooper eller ihvertfald bare en åben bil da det gør køreoplevelsen noget sjovere 🙌🏻 Så vil jeg anbefale Nik & Jays hit en dag tilbage mens i køre mod solnedgangen. Øen er lille og selvom de små kringlede veje kan virke farlige, så er det virkelig nemt at komme rundt – sørg dog for at få en bil med automatgear ellers køb den store bilforsikring, da jeg så flere der trillede den forkerte vej på en stegel skråning i forsøgt på at ramme koplingspunktet 😂🙈

dag 4. Efter alt den hårde opdagelse du har været på både til vands og til lands er det blevet tid til at tage den på langs og nyde du bor på et Resort med infinity pools og dejlige afslappende strand senge. Så går en tur op i byen og køb souvenirs og snacks til at indtage ved poolen ellers er der jo også minibaren men man er vel dansker og så har man jo lært hjemmefra at den rører man ikke ved – det er for dyrt.

 

Maden på Santorini har ikke væltet mig bagover ligsom solnedgangene, men det er bestemt udemærket og kommer du forbi Red Bicykel og det er muligt at få Crispy balls, så er det helt sikkert værd at bestille.

Så med andre ord står du og mangler et break fra hverdagen kan jeg kun anebefale Santorini.

Et gratis tip er at tage ud for at se solnedgangen i god tid, da jeg oplevede flere par komme løbende mod udsigtspunkter med champagne og glas i hånden – typisk manden i spurgt foran mens kvinden halsede bagefter. Der synes jeg jo nok, at romantikken går lidt af oplevelsen og om ikke andet så tag spurten i samme tempo.

God tur og god røv!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Prioritering af fokus