Santorini Secrets

De tre små ord…

Hej Bloggen,

I en verden af spredhagls dating, hvor ingen comitter sig til hinanden i mere end fem min af gangen, og i tilfælde af at man skulle blive ramt af noget der lugter lidt mere af oprigtig interesse end normalt, så går vi i teenagemode over der ikke bliver responderet med det samme på de tæppebombende beskeder, der skulle nødigt gå mere end tre sekunder, da man jo klart nok sidder klisteret til sin telefon, i den håbefulde længsels om at få et svar tilbage, på noget så åndssvagt som “har du en god dag? Når man rammer det mode så drøfter man det selvfølgelig også med sine kammerater,  her er det gense svar dog på dit  teengagemode problemet at du “bare kan skriv med nogle flere, så har du noget at underholde dig selv med indtil du får svar” jeg personligt hader tinder-udviklingen og vil helst være fri for det, jeg kan kun koncentere mig om en af gangen hvis jeg vil give daten en reel chance. måske bare mig der er gammeldags?

Fastforward til man er blevet kærester, og det er jo i sig selv også svært fordi hvem skal spørge? Hvornår skal jeg spørge? Er det for tidligt. klip til man får spurgt – “Skal vi være kærester?”

For mig foregik det hele således: Vi var ude og spise en lækker middag med min på daværende tidspunkt dates venner, det var enormt hyggeligt og noget af det mest romantiske er jo at se folk man har kært og holder af, tage ens date til sig for på den måde bliver man bliver man en del af den familie, som daten selv har valgt. Smid to flasker tequila i puljen og du har en rørstrømsk orkan på vej, hvilket resulterede i at min date gjorde mig opmærksom på, at det jo ikke ville være helt skidt hvis vi gik hen og blev kærester, altså hvis det nu var. Da jeg havde holdt mig ædru eller ihvertfald mere ædru, var det jo oplagt for mig at svare med “Jo, det kan vi da godt, hvis du kan fortælle mig, hvorfor du gerne vil være kærester med mig?” Eftersom tequilaen havde sat sit præg, tænkte jeg for at formildne omstændighederne at jeg ville starter med at fortælle, hvorfor jeg gerne vil være kærester. Hvilket åbenbart lød så godt at jeg fik den nøjagtige samme svade nærmest ordret tilbage. 🙂

Selvom der var blevet stukket en finger i vejret og det lød meget godt – så var det en ommer. 🙂

Så jeg skrev min svade ned på en sms, og vi blev enige om at svaret måtte falde dagen derpå når tequilaen havde fortaget sig lidt.

NU er vi så nået dertil hvor jeg går med tre små ord som summer i min mave, som jeg gerne vil sige højt.

Men hvornår? Er det for tidligt? Jeg synes det er mega skræmmende, så jeg gjorde det at jeg skrev en tekst der lyder sådan her:

Nogle bruger år, andre måske endda årtier på de tre små ord, på tolv bogstaver, fire vokaler, én betydning. Det kommer ikke til at tage mig hverken år eller årtier, da der ingen tvivl var at spore i hele min krop fra vores første møde og til lige nu. Du er den jeg gerne vil være sammen med. Den jeg vil dele livets rejse med.

Jeg lavede så hele teksten om til en rebus, små billeder med +- bogstaver som så bliver til ord når rebussen er løst.

men jeg gemte de sidste tre ord “Jeg elsker dig” i min lomme. Så tog jeg på ferie, og fordi vi lever i den her digitale tid, så sendte jeg hver dag mens jeg var på ferie et stykke af rebussen med sms.

Nu er det syv dage siden jeg kom hjem fra min ferie. Rebussen er stadig ikke helt løst 🙂 så hvad jeg synes var en romantisk gestus og en måde af gøre de tre små ord mindre skræmmende, endte med at blive smuller i lommen på et par bukser der røg i vaskemaskinen. og tankerne om at rebussen er blevet løst, men at budskabet var for tidligt, hjemsøger mine tanker i ny og næ. Det kan også bare være tiden er løbet og opgaven var for lang og besværlig.

Men mon ikke jeg finder en anden kreativ måde at få det sagt på inden alt for længe.

Blogger High Five

Hilsen den gammeldagse romantiker.

2 kommentarer

  • Linda

    Uha spænde ig hvem er så den heldig du har kaste din kærlighed på❤️🤗 ihvertfald tillykke med kærligheden❤️❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rasmus

    Jeg dør 😂😂😂😂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Santorini Secrets