De tre små ord...

Vilde fremtidsplaner

Hej Bloggen,

Så er der skrevet nye eventyr i kalenderen. Jeg fungere klart bedst når min oplevelseskalender er fyldt til renden med nye og spændende eventyr, her snakker vi ikke et All Inclsuive eventyr til Rhodos med All You Can Eat Buffet men noget meget mere eksotisk, noget som giver livslange minder. Helst noget som jeg kan huske tilbage på, når jeg sidder på plejehjemmet med store udfordringer som – Hvorfor sender de ikke mit yndlings program på TV2 Charlie længere.

Vi er jo alle forskellige i den forstand at nogen ikke opsøger eventyret, jeg havde en ekskæreste, hvor det var en større drøm at få et nyt spisebord med flotte stole til, end et eventyr i udlandet – derfor kan det jo ikke komme som noget  chok for nogen at vi endte som ekskærester. Jeg har aldrig helt forstået dem som ikke ønsker at rejse, den manglede lyst til at opleve alle de kulturskatte som verden har at byde på. For at undgå sammen fejl med min nye kæreste har jeg købt et verdenskort som fungere ligesom et skrabelod, så kan vi skrabe alle de destinationer hvor vi har været hver især, så vi kan se alle de områder af verden som vi kan udforske sammen. Jeg vil helst undgå at se de samme steder to gange, da jeg gerne vil opleve nyt og gerne det hele.

Da jeg i tidernes morgen startede med at være Kasper Den Venlige Producer på GO’NOVA havde jeg i samme overbæring meldt mig til en Iron Man, men alt den træning og et nyt job, hvor mødetiden hed 5.30 gjorde det total umuligt for mig at gennemføre – hvilket var et stort hak i selvtilliden og første gang, gik det op for mig at jeg ikke er supermand.

Nu er det op på hesten igen, med mine spændene nye fremtidsplaner.

Til januar 2019 bestiger jeg Mount Kinabalu som ligger i Borneo bjerget er 4.095 meter højt og inden vi rammer bjerget skal vi besøge et børnehjem som hedder Bondulu Childrens Home som ligger i landsbyen Tambunab. Børnene er fra et områdets fattigste familier og har derfor brug for hjælp, da de ikke har råd til selv at opfostre deres børn. Vi har ting med hjemmefra, som vi ved de kan bruge på børnehjemmet.

Vi skal ud i Ulu Sawatan som er et regnskovsområde, hvor vi skal lære at overle i junglen uden vådt og tørt udover det vi selv kan anskaffe os.

Jeg kommer selvfølgelig til løbende at opdatere jer her på bloggen om turen og jeg vil også gå meget mere i detaljer senere.

Videre skal jeg løbe Namibia Race til April 2019 som er et 250 km ultramarathon som bliver løbet på 6 dage, så et marathon hver dag dog undtagen det sidste, hvor vi skal løbe to marathons i Namibias ørken.

Det bedste ved alt det her er, at jeg gør det i samarbejde med Børneulykkesfonden, i den forhåbning om at kunne samle en masse penge sammen til deres Legehelte, fordi alle børn har ret til et liv med leg og bevægelse. Det gælder også børn, der er ramt af sygdom. Derfor har Børneulykkesfonden startet Legeheltene. Legeheltene arbejder for at skabe mere leg og bevægelse for de ca. 60.000 børn, der hvert år indlægges i Danmark.

Det vil jeg gerne støtte op om og jeg håber selvfølgelig også du vil 🙂 Men meget mere info følger.

Blogger High Five

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De tre små ord...