Det er ikke størrelsen der betyder noget...

5 lette trænings motivations råd!

Hej Bloggen,

Jeg er på ingen tænkelig måde tilfreds med min krop sådan som den ser ud pt. Jeg er heller ikke flov over den og acceptere mig selv 100% sådan som jeg ser ud – men det betyder ikke at jeg vil hylde mine manglede muskler tværtimod vil jeg hellere prøve at motivere mig selv til at blive en mere veltrænet udgave af mig selv.

Det er som om at vi i dag ikke må sige vi gerne vil mere for os selv, uden at vi ikke elsker os selv eller acceptere os selv, jeg er klart af den overbevisning at jeg ikke tror på jeg får et bedre liv af at have en sixpack men det bliver da klart sjovere at smid trøjen og vil da også føle mig langt mere sexed… så hvorfor skulle det ikke være okay at jeg gerne vil det, samtidigt med at jeg acceptere mit eget skin sådan som det er nu.

Men hvad gør jeg så for at motivere mig selv:

1. Jeg sætter mig et mål i fremtiden som jeg skal træne op til – Her har jeg sat et mål om st gennemføre Namibia Race 7 marathons i ørkenen.

2. Motivationskassen – Jeg beslutter mig for hvad jeg skal træne hele ugen, så som 2xtræninger for så ved jeg at ALT over det aftalte bliver kæmpe opturstræniger og jeg har fortryllende ekstra energi til de ekstra træninger.

3. Pænt træningstøj – ved godt det er total åndssvagt men det er fandeme bare sjovere at træne når jeg føler mig skarp 🙂

4. Træningstøjet på inden du går ud af dørenen  – så er det pinligt ikke at ramme centeret.

5. Hvis du ikke har mulighed for at lige en klovn i træningstøj på job – så har jeg altid min træningstaske med mig, også selv om jeg ikke har planlagt at træne, fordi så kan muligheden og lysten opstå.

Håber du kan bruge det til noget, god træning 🙌🏻

Blogger High Five

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er ikke størrelsen der betyder noget...