JA til bloggen!

JA til bloggen!

Hej til Bloggen,

Jeg sidder og kigger udover københavn mens jeg overvejer, hvad mit blogindlæg skal handle om. I virkeligheden har jeg altid gjort lidt grin med bloggere og alt hvad det indebære af flotte vægge man skal stå opad og måden de kigger “ubevidst ned på deres sko” mens billedet bliver taget. nu er de så blevet til et vi 🙂 men ikke desto mindre er det jo en digital dagbog hvor ens tanker kan få frit løb samt meninger kan blive skrevet ned – hvilket begge dele er noget jeg har mange af, de kommer sig også til udtryk i mit radio program på Nord fm hvor jeg er radiovært.

Hvem er jeg? jeg er Jyde med stort J jeg har dog givet hele mit jydehjerte til København og nu bor jeg her på mit 10 år. Der er to ting her i livet som betyder noget for mig, det ene er relationer og det andet er oplevelser og det er de ting jeg vil dele ud af her.

udover at arbejde som radiovært og lave en masse instagram post så arbejder jeg også med psykisk sårbare på et bosted og passer en handicappet gut som hedder Jesper, hvilket jeg har gjort i seks år i dag. det er vigtigt for mig at holde fast i den del, hvor det handler om andre, deres tilstand og hvordan de har det. – da den verden jeg til daglig befinder mig i kan blive lidt selvsmagende og mig mig mig.

jeg sætter en ære i at være et godt menneske, jeg har aldrig forstået de mennesker som ikke får sagt god dag til ekspedienten efter de har handlet ind i supermarkedet eller købt deres fix på tanken. det er de små ting som gør livet bare lidt federe.

I det hele taget handler det vel bare om at sige JA og se hvad der sker, igår tog jeg ud i det blå med en ven da ingen af os havde planer for weekeden, vi satte os bare ud i hans bil og kørte – vi endte et sted i sverige, hvor vi prøvede at købe et telt, men vi var dog for sent på den til at det kunne lykkes da kl var 19 på en lørdag så vi begge følte os lidt snydt for den ultimative telttur i det svenske og jeg havde endda fået en kano i 30 års fødesdags gave som lå i bilen. men vi vendte det til noget positivt og besluttede os for at gå all in på telttur  d. 27, 28 og 29 juli istedet – så det glæder jeg mig til at dele med jer.

Så har både sagt JA til bloggen og JA til telturen.

Så er bloggen skudt igang og glæder mig til at dele meget mere med jer her i fremtiden.

Blogger High Five !

2 kommentarer

 • Mia Nielsen

  Hej Kasper😊
  Jeg glæder mig til at følge med😊.. nu har jeg aldrig hørt dit radioprogram🙈, men følger med på insta. Rart at høre at du også arbejder med handicappet og og psykisk ustabile.. Det havde jeg ik set komme. ( så ja Instagram kan virke overfladisk, så altid sjovt også at få en anden side på)
  Mvh mia

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Velkommen til! Jeg glæder mig til at følge med… 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JA til bloggen!