Svar på tiltale! Er kropsaktivister for selvfede!

Forventningsglæden vs. Reality

Hej Bloggen!

Indlægget indeholder reklamelink*

De sidste mange år har mine ferier været aktive ferier som bjergbestigninger, Marathon løb og OCR løb/trænings ture til udlandet. Der har ikke været så meget plads til at krydre tilværelsen med enfinity pools og andre daseferier – også fordi når det kommer til stykket vil jeg alligvel helst afsted på den aktive ferie. Det er oftest når jeg føler mig presset og udkørt at jeg synes oplevelserne bliver udover det sædvanlige. Du kan ganske vist tage det helt perfekt pool side bloggerbillede på et flot hotel (altså efter 40 forsøg naturligvis) men det er begrænset hvor længe du kan underholde middagsselskabet med den historie,  eller det kommer vel an på hvor intetsigende dine gæster/venner er 😉 Det er lidt ligsom når der står i bryllupsinvitationen – “Vi håber I respektere vores ønske om i IKKE bidrage med indslag eller taler til vores bryllup” er det så fordi de godt selv er klar over de har røvsyge venner?

Her er billederne fra Marokko og Mont Blanc.

Nej, så er det alligvel federe at starte historien sådan her – Da jeg så døden i øjene på Mont Blanc, stenene styrtede lige direkte imod mig, lidt mere juicy news end farven på pølserne efter 14 timers solbadning i poolstolen – det kaldes intreressantisme (det er ikke et ægte ord men I ved, hvad jeg mener)

Her ses billeder fra Mont Blanc og Kilimanjaro.

Anyways så er det heller ikke anderledes den her gang. jeg skal dog ikke på ferie men på weekendt ophold – denne gang bliver det i Sverige med telt og fiskeudstyr, mine forventniger er høje og jeg glæder mig helt vildt! intet er planlagt og jeg satser på at alt den mad vi skal have indenbors på turen er noget vi fanger selv udover over pølsen på færgeoverfarten 😉 jeg vil kalde det en mini overlevelsestur – en rigtig mandetur! Hvor den der bruger myggesprayen først har tabt, desuden så er det væsentligt at nævne at der er måne formørkelse på fredag kl 21.30 som er oplagt underholdning til de sene timer i sveriges ødemark. Så forventninger mini-overlevels tur så glæder jeg mig til at opdatere jer på realiteten på mandag – man kan også følge med på min instagram @kasperdetvenligespøgelse undervejs på turen.

Blogger High Five

Forventningsglæden i lufthavnen inden turen gik til Afrikas højeste bjerg Kilimanjaro.

*Har du også lyst til at forkæle dig selv med en rejse? Så kan du undersøge dine muligheder nu.

 

Når man skal vandre, kan det godt betale sig at investere i nogle gode Trekking og vandresko fra campz.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Svar på tiltale! Er kropsaktivister for selvfede!