10. små glæder ved at være mand!

Sex ting der ikke giver mening og én som gør!

Hej Bloggen 😎

 

Der er ganskevist mange ting i den her til tider besynderlige verden jeg ikke helt forstår eller studser over:

1. Sugardating – Det er kvinder som dater mænd de ikke ønsker at være i et forhold med for tasker. Hmm… Hvordan kan det ikke gå ind under betegnelsen prostitution, faktisk er det jo lidt en dum prostituret fordi hun får laktasker for at sutte den til roden, det ville da være langt bedre for hende med kolde kontanter som hun kunne betale sine regninger med. Kontanter gør jo også at hun kan købe lige præcis de spidse sko og laktasker som hun går og drømmer om. Så ligegyldigt hvor meget krymmel og candyfloss vi pynter ordet med, så er sugardating det samme som prostitution.

2. Kvinder der brokker sig over de ikke har nok plads i tøjskabet, for så derefter at brokke sig over de ikke har noget tøj at tage på? Det hænger jo ikke sammen! Det kan i vel godt se?

3. Når skaldet mennesker har shampoo stående i brusekabinen, det er så inkarneret i os at shampoo er til “håret” og bodyshampoo er til kroppen, så skaldet også bruger shampoo på hovedet men kunne de i virkeligheden ikke bare bruge deres bodyshampoo over det hele?

4. “Det var meget bedre i de gode gamle dage” Har tit hørt folk der er ældre end mig bruge det udtryk – og så er det jo bare at jeg tænker, hva så når det bliver min tur til at sige “i de gode gamle dage” så var det jo der, at dem der fortalte mig om “de gode gamle dage” synes det var knap så godt. Så nægter at bruge det udtryk.

5. Hvorfor er det naturlov at lige så snart man bytter civilstatussen ud med jeg er i et forhold så bliver man det mest attraktiv sprøde handyr på savannen? Det er jo mega frusterende. Kvinder vil have det de ikke kan få.

6. Hvorfor er der lavet en jyde-regl om at man skal have kanel i hele fjæset når man fylder 25 og så gentager vi det hele bare med pepper når du fylder 30 – hvad nu hvis man bliver 35 og 40 år og stadig er single? Hva så? Hvorfor stopper det der? Er det mon fordi man tænker – uhhh nu er det ikke sjovt længere, så vi kan ikke tvære det ud i dit ansigt med kanel og pepper at du er en sølle single type? Synes lortet skal afskaffes!

7. Runder lige af med en ting jeg synes giver rigtig god mening, hvis du googler Idiot så er den første der kommer frem på billedevisningen USA’s præsident Donald Trump. Det fortæller mig at der alligevel er mange ting i den her skøre verden der giver mening! 

Blogger High Five ✋🏻

7 kommentarer

 • anna

  Til sp- 1) Det vil jeg gerne give dig et bud på. Prostitution er sex og kun sex uden nødvendigvis sympati og følelser, uden forkælelse tovejs. Sugardating er ikke kun sex, men også samvær før og efter måske i flere dage, hvor ikke penge men gaver kommer på tale som en mand ville forkæle sin kæreste. I sugardating har man en gensidig sympati og et mere udvidet forhold end bare det seksuelle.

  Til sp. 2) vi køber alt for meget- og for meget af det forkerte som ikke passer til alle lejligheder. Super ærgerligt.

  Til sp. 5) helt misforstået – de drejer sig ikke om manden er i forhold eller ej, det er afvisningen og arrogancen der kan gøre ham tiltrækkende – han skal nu også være det enten af udseende eller attitude.

  Til sp. 7) og alligevel kan jeg ikke huske at USA har prøvet at nå til forståelse med Rusland i så høj grad som det sker nu under Trump. Er det ikke sjovt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fedt! Jeg er enig i alt på nær 5’eren. Mænd er det mest sprøde handyr på savannen, når de smiler! & måske smiler i bare mere i et forhold, fordi vi piger er så mega dejlige 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • kasperdetvenligespogelse

   Det synes jeg lyder som en ret god forklaring 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline

  Jeg er vild med det!!!! 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Det kunne jo være de “skaldede” mænd havde hår andre steder 🤔

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • kasperdetvenligespogelse

   Ja, det har de da… men der kan de vel stadig bruge bodyshampoo? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10. små glæder ved at være mand!